Sensation i Silkeborg: Lyngby vinder endelig

Lyngby vandt her til aften sæsonens første sejr i Superligaen, da de højst overraskende slog Silkeborg med 2-0 på udebane.

Det har været en lang sæson for Lyngby, der er gået fra fiasko til fiasko, men i dag fik de kongeblå endelig oprejsning. Lyngby vandt nemlig højst overraskende med 2-0 på udebane imod Silkeborg.

Der var næppe mange, der forventede, at Lyngby kunne tage de tre point i dag, men takket være en flot anden halvleg, lykkedes det altså. Lyngby kom foran 1-0 efter 58 minutter, da Rezan Corlu scorede sit andet sæsonmål.

Silkeborg dominerede ellers det meste af kampen og havde størstedelen af spillet, men på trods af 20 afslutninger, kunne de ikke konvertere overtaget til mål.

I det 79. minut lukkede 23-årige Kasper Jørgensen ballet, da han scorede til 2-0 efter oplæg fra Brian Hamalainen.

Lyngby har nu otte point, 13 færre end Brøndby på 10. pladsen, imens Silkeborg går på juleferie med tre nederlag i deres seneste fire Superliga-kampe.