Brøndby-hooligans vil have erstatning for frihedsberøvelse

The perfect guide to the casino

Brøndby-hooligans vil have erstatning for frihedsberøvelse

Flere end 25 Brøndby-hooligans har søgt erstatning efter, at de dagen før FCK – Dortmund blev frihedsberøvet af politiet. Det fortæller forsvarsadvokat Asser Gregersen til Ekstrabladet. 

Mere end 25 Brøndby-fans søger nu erstatning hos politiet for at være blevet frihedsberøvet uden retsmæssig grund før Champions League-kampen mellem FC København og Dortmund tidligere på måneden. Det skriver Ekstrabladet.

– Jeg kan bekræfte, at mere end 25 Brøndby-fans har rettet henvendelse, fordi de ønsker at klage over den aktion, der var i Valby, lyder det fra forsvarsadvokat Asser Gregersen til Ekstrabladet.

– Det er jo sådan, at så længe at borgerne har en grundlovssikret ret til at forsamle sig under åben himmel, så skal politiet have en ret god grund til at forhindre dem i det. Nu har vi skrevet til Københavns Politi og bedt om en redegørelse for, hvorfor de her mennesker skulle frihedsberøves. Vi forventer på bagkant af det svar at kræve erstatning, siger Gregersen.

Brøndby-hooligansne blev anholdt, da de sammen med en større gruppe ligesindede fra Dortmund sent rejste ind til København, hvor politiet mistænkte dem for at ville opsøge FCK-hooligans, der befandt sig omkring Parken. Dette understøttes af, at man fandt 39 tandbeskyttere, 13 slaghandsker, to knipler og en peberspray ved anholdelsen, der skete i Valby.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top