The perfect guide to the casino

Opråb fra Højbjerg

Cheftræner Antonio Conte må ikke være med, når Tottenham i aften kan kvalificere sig til knock out-fasen i Champions League ved at få mindst uafgjort i Marseilles, og det har London-klubbens danske landsholdsspiller, Pierre-Emile Højbjerg, tænkt sig at gøre, skriver Daily Mirror.

På pressemødet i aftes kom Højbjerg med et stærkt opråb til sine holdkammerater om, at de ikke må fejle.

Kvalifikationen til knock out-fasen gled Tottenham af hænde på dramatisk vis i sidste uge, da VAR underkendte Harry Kanes mål i 95. minut mod Sporting Lissabon. Den afgørelse var Conte langt fra tilfreds med, og han blev udvist og kan derfor ikke være med på sidelinjen i aften.

Men Højbjerg insisterer på, at spillerne skal være klar til at gøre arbejdet færdigt.

– Vores ambition er definitivt at gå videre i turneringen, og det er det, vi 100 procent spiller for, sagde danskeren.

– Det hjælper os ikke i dag, at sidste uge var en følelsesmæssig rutsjebane. Vi har chancen for at spille os videre, og den må vi gribe.

– Det er rigtigt, at holdet i år har gjort store fremskridt. Vi er på rette vej, men der er stadig langt at gå, men vi arbejder hårdt for det. Der vil altid være op- og nedture, nogle øjeblikke, der er bedre end andre. Men vi arbejder hårdt og fokuseret på at nå i mal, sagde han.

Assistenttræner Christian Stellini overtager pladsen på sidelinjen. Conte må gerne være på stadion, men ikke på sidelinjen, i omklædningsrummet eller i spillertunnellen. Han må ikke kommunikere med sine spillere i en kamp, som definerer Tottenhams sæson. Et point i aften vil være over 20 millioner pund, cirka 175 millioner kroner værd.

Men Højbjerg havde kun et smil tilovers for et forslag om, at Conte skulle gøre som José Mourinho, mens han var manager i Chelsea, at gemme sig i en vasketøjskurv for at omgå et forbud mod at befinde sig på sidelinjen.

– Selvfølgelig er vores cheftræner en stor del af holdet, men heldigvis har han en god stab omkring sig og gode spillere, som godt er klar over, hvad der forventes af dem, sagde han.

­- Vi vil gøre vores bedste for at udfylde den rolle, og vi skal igennem det her sammen. Vi vil gøre det. Om han gemmer sig i en vasketøjskurv – det tror jeg ikke, sagde Pierre-Emile Højbjerg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top