The perfect guide to the casino

Lars Søndergaard: Sturm Graz kan gå på rov i FCK igen

Østrigske Sturm Graz har haft stor succes med at hente spillere i FC København i de seneste transfervinduer, og ifølge damelandsholdets træner, Lars Søndergaard, der har en lang fortid i østrigsk fodbold, vil det sagtens kunne ske igen, skriver Tipsbladet.

Østrigerne hentede i januar Rasmus Højlund, som efter et halvt år i Graz blev solgt videre for et trecifret millionbeløb til italienske Atalanta.

I sommerens transfervindue forsøgte klubben at gentage succesen ved at hente William Bøving i FCK. Den hurtige offensivspiller har ikke imponeret i samme grad som Højlund, men blev dog for nylig noteret for to mål mod italienske Lazio i Europa League.

– Ingen i FCK forventede, at Rasmus Højlund ville få så flyvende en start i Sturm Graz og så tage videre til Italien og være en seriøs kandidat til Danmarks VM-trup, siger Søndergaard til det østrigske medie Krone.

– William Bøving gør det også godt i Graz. I FC København skulle de to talenter bevise sig til hverdag mod mere rutinerede spillere, hvorimod de får mere spilletid og selvtillid i Østrig, hvor de godt kan tillade sig at spille en mindre god kamp i ny og næ.

Lars Søndergaard kan godt forestille sig, at linjen mellem FCK og Sturm Graz bliver holdt varm. Københavnerne har tjent store summer på Højlund og Bøving, mens Graz har fået leveringsdygtige spillere.

FCK råder allerede over to talenter, som damelandsholdstræneren godt kunne forestille sig, Srurm Graz ville være interesseret i. Det drejer sig om Rasmus Højlunds tvillingebrødre, Emil og Oscar Højlund.

– Det ville ikke undre mig, hvis Sturm henter de to talentfulde brødre til Graz, siger han.

Tvillingerne spiller med stor succes på FCK’s U19 hold og forlængede i foråret deres kontrakter. Emil Højlund fik sin debut på førsteholdet i Conference League i sidste sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top