The perfect guide to the casino

Klopp: Der findes ingen hurtig løsning

Liverpools manager, Jürhen Klopp, vil gerne vente til efter sæsonen med at vurdere, om holdet er nået til enden af en cyklus og skal bygges op på ny. Lige nu er klubben pointmæssigt tættere på bunden af Premier League end på top 4, der giver adgang til Champions League.

Manageren mener, at skader er en stor del a forklaringen på den dårlige start på sæsonen. Men direkte adspurgt, om holdet er på vej nedad, erkender han, at det er et rimeligt spørgsmål, skriver The Guardian.

I et mere end seks minutter langt svar, indrømmede Klopp, at der ikke findes nogen hurtig løsning på Liverpools problemer, og at hans spillere må acceptere den kritik, de får.

– Dommen mĂĄ falde senere pĂĄ sæsonen eller mĂĄske efter. Hvis du siger, at det var det for den gruppe spillere og den manager, synes jeg ikke, det er 100 procent fair for øjeblikket, sagde tyskeren og henviste til, at flere spillere har siddet udenfor med skader.

– Med det antal kampe, vi skal spille, er det nødvendigt at skifte ud pĂĄ holdet, men det har vi ikke haft spillerne til.

– SĂĄdan er livet som professionel fodboldspiller. Hvis du vil ud over problemerne, er du nødt til først at gennemleve dem, og det er det, vi gør nu, sagde Klopp.

Med henvisning til Leeds Uniteds sene sejrsmål på Anfield i lørdags, forklarede manageren, at hans spillere hellere ville gå efter sejren, end at forsvare det ene point.

– Vi forventer mere af os selv. Men vi skal være klar over, at det kun gĂĄr fremad trinvist. Det er udfordringen lige nu. At undgĂĄ fejl og holde fast i det, der er godt, sagde Klopp.

Liverpool tager i aften imod Napoli, som Klopp kalder det mest formstærke hold i Europa, i Champions League. Begge hold er sikre på at gå videre, men englænderne skal vinde større end 4-1 for at vinde gruppen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top