Kæmpe Liverpool-fiasko: Leeds henter alle tre point på Anfield

Liverpool tog lørdag aften imod Leeds i den sene Premier League kamp.

Det var med danske Rasmus Nissen Kristensen i startopstillingen, da Leeds skulle en tur til Anfield lørdag aften. Udeholdet havde ikke vundet de seneste 8 kampe, så det var en svær opgave, som ventede.

Liverpool var i kamp i midtugen, da de slog Ajax på udebane, men de havde brug for tre point i aftenens kamp, hvis de skulle hale ind på toppen.

Udeholdet kom dog forrygende fra start, da Rodrigo gjorde det til 1-0 efter blot fire minutter. Salah skulle dog hurtigt udlignede den føring, da han scorede til 1-1 på oplæg af Robertson.

Det var Liverpool, som var mest på bolden igennem kampen, mens Leeds blev farlige på flere kontrastød.

Bedst som man troede, at det skulle ende med et point til hver, så gjorde Crysencio Summerville det til 2-1 efter 89 minutter.

Liverpool er blot placeret på en niendeplads i Premier League, hvor de er hele 13 point efter førerholdet fra Manchester City. Leeds bevæger sig derimod opad i tabellen, og de er nu på den rigtige side af nedrykningsstregen.