Forlod Brøndby i sommers: Det var derfor jeg skiftede

The perfect guide to the casino

Forlod Brøndby i sommers: Det var derfor jeg skiftede

Andreas Bruus skal lørdag op imod nogle af verdens bedste spillere.

Højrebacken tog i sommers skifte fra Brøndby til franske Troyes, som hentede ham for 11 millioner kroner. Lørdag står han så overfor en af de hidtil største kampe i karrieren, da de skal møde PSG på udebane.

Det er naturligvis en kamp, som han ser utroligt meget frem til.

– Man glæder sig helt vildt til at spille mod så godt et hold i en så stærk liga, og det er jo en af grundene til, at jeg så det som et drømmeskifte for mig at flytte til en top-5-liga i verden, siger han og fortsætter:

– Det er sådan nogle kampe, hvor man vil gøre alt for at levere maksimalt som hold, og hvor man virkelig udfordrer sig selv og sammenligner: Hvor står jeg, og hvor langt er der op til de allerbedste spilleres niveau?

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Det er sådan nogle kampe, hvor man vil gøre alt for at levere maksimalt som hold, og hvor man virkelig udfordrer sig selv og sammenligner: Hvor står jeg, og hvor langt er der op til de allerbedste spilleres niveau?

– Det er så fedt at spille mod og måle sig med de bedste i verden, og det giver bare ekstra motivation til at arbejde endnu hårdere for at udvikle mig selv – og til at hjælpe mit hold med at nå vores mål. Alle spillere vil spille mod de bedste – og sådan en kamp beviser ligaens høje niveau, lyder det fra den 23-årige dansker.

Han udviser stor respekt for PSG, men han understreger også, at de godt kan tage noget med hjem fra Paris. Troyes ligger i midten af tabellen efter 12 runder.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Vi har en chance. Selvfølgelig har vi det. Vi har haft en god sæsonstart i tabellen, og efter min mening kunne vi godt have haft endnu flere point. Vi har spillet en del uafgjort og har i sagens natur ikke tabt meget – så vi har god tro på holdet og hinanden, og der er supergod stemning mellem spillerne og i klubben generelt, siger Bruus.

Højrebacken gik direkte i startopstillingen efter sit skifte, inden at en skade satte ham udenfor. De seneste fem kampe har han dog været på banen.

– Det har levet op til, alt det, jeg håbede på, da jeg skiftede fra Brøndby. Jeg har haft en god start og har fået spilletid i alle de kampe, hvor jeg ikke har været skadet. Jeg var uheldig at ryge ud med en skade efter at være startet inde i sæsonens første kampe, men er helt tilbage på mit bedste. Jeg kan helt klart mærke, at jeg er blevet en bedre spiller allerede, og jeg er sikker på, at den fremgang fortsætter, forklarer han.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top