Eftertænksom Lerager: Her er vi blevet bedre under Neestrup

The perfect guide to the casino

Eftertænksom Lerager: Her er vi blevet bedre under Neestrup

Lukas Lerager kan godt se, hvad der har ændret sig under Neestrup.

FC København blev danske mestre i seneste sæson, og samtidig lykkedes det at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League i denne sæson. Det skete alt sammen under Jess Thorups ledelse, men en dårlig sæsonstart i Superligaen kostede ham jobbet. En barsk realitet i en verden, som ofte er kynisk.

Thorups afløser blev Jacob Neestrup, som dermed blev forfremmet fra assistenttræner til cheftræner. Ifølge FCK-profilen Lukas Lerager, så er det for ham tydeligt at se, hvad der har ændret sig. Det fortæller han i et interview til Discovery+.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Jeg synes, at specielt efter, at ‘Nees’ har taget over, sĂĄ synes jeg, at vi stĂĄr langt bedre pĂĄ banen, siger FCK-midtbanespilleren og fortsætter:

– Vi er en enhed og spiller god fodbold, men vi har haft problemer med lige at putte den ind i kassen i de afgørende situationer, sĂĄ det er i hvert der, hvor vi skal blive bedre, lyder det fra Lukas Lerager.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Han fortæller også lidt om, hvor det store fokus på træningsbanen har ligget i den seneste tid.

– Det er at fĂĄ den til at blafre i nettet. AltsĂĄ, jeg synes ogsĂĄ, at det er smĂĄ detaljer, som gør, at vi fĂĄr de tre point eller spiller uafgjort for tiden. Det gælder om at score pĂĄ chancerne og spille dem store.

Lerager har spillet stort set alle kampe fra start under Neestrups ledelse, og han er også på banen i dagens kamp, hvor de forsvarende mestre gæster Randers.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top