Danskermål i Bayern-ydmygelse: Se scoringen her

The perfect guide to the casino

Danskermål i Bayern-ydmygelse: Se scoringen her

Marcus Ingvartsen scorede for femte kamp i streg.

Mainz 05 med Bo Svensson som cheftræner skulle lørdag på besøg hos Bayern München. Hjemmeholdet kom med en masse selvtillid, da de besejrede FC Barcelona med 3-0 i midtugen.

Udeholdet havde også Marcus Ingvartsen med, som dog startede på bænken. Inden dagens kamp havde han scoret i fire kampe i streg.

Hjemmeholdet var dog ganske overlegen i dagens kamp, hvor de vandt med hele 6-2. De kom foran med 3-0 i første halvleg, og så var kampen ligesom lukket.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Danskeren blev skiftet ind i anden halvleg, hvor han noterede sig for endnu en scoring. Det er femte gang i streg, at han scorer. Han kunne dog ikke forhindre det store nederlag, så Mainz fik altså en regulær fodboldlektion.

Med de tre point stryger Bayern München til tops i Bundesligaen, men Union Berlin kan dog tage førstepladsen tilbage med en sejr.

Yussuf Poulsen var ikke en del af Leipzig-truppen til dagens kamp mod Bayer Leverkusen, som de vandt med 2-0.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Han var dog ikke den eneste danske angriber, som havde mål i støvlerne denne lørdag. Jonas Wind startede endnu engang på bænke, men han fik det sidste kvarter på banen. Det fik han udnyttet optimalt, da han scorede til 4-0, som blev slutresultatet.

Det er dermed nogle danske angribere, som viser flot målform frem mod VM.

Du kan se Ingvartsens kasse på Allianz Arena lige herunder:

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top