Tottenham vil forlænge med Højbjerg: Så meget tjener han nu

The perfect guide to the casino

Tottenham vil forlænge med Højbjerg: Så meget tjener han nu

Den danske landsholdsprofil kan se frem til en ny aftale, som vil sikre ham en endnu højere løn.

Han er en stor profil for Tottenham i Premier League, mens han også er en fast mand hos Kasper Hjulmand. Nu forbereder Tottenham en aftale, som vil holde danskeren i London-klubben fremadrettet.

Hans nuværende aftale udløber først i 2025, men klubben har besluttet, at den 27-årige dansker skal have en ny kontrakt, hvis han har lyst.

Ifølge engelske The Times så tjener han lige nu 850.000 om ugen, hvilket svarer til en årsløn på 44 millioner kroner.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Danskeren har dog været i forrygende form denne sæson, og det vil storklubben altså gerne belønne med en ny kontrakt. De ønsker derudover også at sikre sig hans underskrift i flere år fremadrettet, og derfor vil de gerne sætte gang i forhandlingerne allerede nu.

Han har spillet alle Premier League-kampe i denne sæson pånær en enkelt, og det var den seneste mod Newcastle. Her spillede Tottenham mod det nyrige hold fra Nordengland, og det endte med et 2-1 nederlag. Her havde Contes tropper ikke kontrol over midtbanen, og det viser tydeligt, hvor vigtig en spiller han er blevet.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Pierre-Emile Højbjerg har allerede lavet tre mål i indeværende sæson, og han har dermed vist sig mere målfarlig, end han tidligere har været i Tottenham.

Han spillede naturligvis også fra start i gårsdagens kamp mod Sporting CP, hvor man blot fik et 1-1 resultat. Her blev et mål fra Harry Kane underkendt dybt inde i tillægstiden, og det var en tydeligt frustreret Højbjerg, som man efterfølgende kunne se på skærmen.

Han kom til Tottenham fra Southhampton, mens han også tidligere har spillet for Bayern München.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top