Rangnick ville købe Haaland - United sagde nej

The perfect guide to the casino

Rangnick ville købe Haaland – United sagde nej

Manchester Uniteds ledelse afslog den midlertidige manager Ralf Rangnicks ønske om at hente en angriber til klubben i vinterens transfervindue, skriver The Sum, der henviser til det tyske medie Bild.

Her fortæller Rangnick, at han havde spillere som Erling Haaland og Luis Diaz på blokken, men United ville end ikke tale med dem, og Haaland og Diaz endte i stedet hos rivalerne, henholdsvis Manchester City og Liverpool.

Den tyske manager manglede en angriber, efter Anthony Martial var lånt ud til Sevilla, og Mason Greenwood var suspenderet på ubestemt tid på grund af  sin retssag. Ud over Haaland og Diaz pegede Rangnick på RB Leipzigs Christopher Nkunku, Fiorentinas Dusan Vlahovic, der nu er i Juventus, og Alvaro Morata, der er tilbage i Atletico Madrid efter at være lånt ud til Juventus.

Desuden ville Rangnick forstærke forsvaret med Josko Gvardiol fra RB Leipzig,  men det kunne heller ikke komme på tale.

– Vi havde fire dage tilbage at handle i, og om søndagen blev jeg informeret om Mason Greenwoods situation, og Martial var allerede rejst til Spanien. Det ville give mening at hente en ny angriber, for vi var stadig med i Champions League og FA Cuppen, og vi lå på fjerdepladsen i ligaen, fortæller Rangnick.

– Jeg mener stadig, at vi i det mindste skulle have forsøgt at finde en løsning. Vi havde 48 timer. Det er ikke lang tid, men det er stadig 48 timer. Men der skete intet, siger tyskeren.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top