AGF om Links-sag: Det er mediernes skyld

The perfect guide to the casino

AGF om Links-sag: Det er mediernes skyld

AGF mener, at der kun er opstået en sag, fordi medierne har pustet til ilden.

Gift Links fra AGF blev af Fodboldens Disciplinærinstans onsdag tildelt en karantæne på to spilledag for den spytklat, som han sendte afsted i søndagens kamp, og landede ved siden af Brøndbys Mathias Kvistgaarden.

Det der ligger til grund for kendelsen er, at han spytter i retning mod den liggende spiller, og her er det ikke afgørende, om han rammer ham.

I Århus er man af den overbevisning, at sagen er blevet pustet op af medierne. Sådan fremgår det i hvert fald af den redegørelse, som de har offentliggjort.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– AGF har oplyst, at det er klubbens opfattelse, at der ikke er en sag, og at sagen alene er opstået, fordi medierne af gjort det til en sag. AGF har hertil anført, at hverken Brøndby-spillere, Brøndby IF’s stab, dommeren eller linjedommeren mente, det der var tale om en forseelse. AGF har oplyst, at klubben har rettet henvendelse til Brøndby IF for at få oplyst, hvorvidt Brøndby IF-spilleren har følt sig forurettet.

– Det er desuden AGF’s opfattelse, at tv-billeder har vist situationen, hvor der er zoomet ind, hvilket har givet et forvrænget indtryk af, at AGF-spilleren var tættere på Brøndby IF-spilleren, end han reelt var.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Endvidere er det AGF’s opfattelse, at AGF-spilleren var cirka en meter fra den liggende Brøndby IF-spiller, hvorefter AGF-spilleren drejede hovedet til siden og spyttede i græsset, men ikke på Brøndby IF-spilleren.

– Endelig har AGF oplyst, at AGF-spilleren har afvist beskyldningerne mod ham, da det vil være en adfærd som ligger ham meget fjernt, og at AGF bakker fuldt op om AGF-spilleren, står der i redegørelsen.

Der var ikke nogen af dommeren, som så episoden på banen, men Mikkel Redder, som var kampens dommer, indrømmer, at han skulle have haft rødt kort.

AGF har ikke mulighed for at anke dommen.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top