Straffet af Ten Hag: Nu reagerer Cristiano Ronaldo

The perfect guide to the casino

Straffet af Ten Hag: Nu reagerer Cristiano Ronaldo

Ronaldo har nu udtalt sig om onsdagens hændelse i kampen mod Tottenham.

Portugiseren valgte i onsdagens topkamp at udvandre fra Old Trafford, og det har nu fået konsekvenser for verdensstjernen. Cheftræner Erik ten Hag vil nemlig ikke finde sig i sådan en egoistisk opførsel, og han har valgt at kassere angriberen, som nu skal træne for sig selv.

Derudover skriver Manchester-klubben i en officiel udtalelse på deres hjemmeside, at Ronaldo heller ikke bliver en del af den trup, som skal møde Chelsea på lørdag.

Hovedpersonen har nu selv reageret på episoden, hvilket han har gjort i et opslag på Instagram.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Som jeg altid har gjort gennem hele min karriere, forsøger jeg at leve og spille med respekt over for mine kolleger, mine modstandere og mine trænere, indleder Cristiano Ronaldo et opslag på det sociale medie, som fortsætter:

– Jeg startede som meget ung, og de ældre og mere erfarne spilleres eksempler har altid været meget vigtige for mig. Derfor har jeg altid forsøgt selv at være et godt eksempel for de unge, der voksede op på alle de hold, jeg har repræsenteret. Desværre er det ikke altid muligt, og nogle gange gør du ting i kampens hede.

Afslutningsvis skriver han, at det er tid til at stå sammen på Old Trafford.

Læs også: Vanvittigt! Kilder melder vanvittig høj Eriksen-løn i United!

– At give efter for presset er ikke en mulighed. Det har det aldrig været. Det her er Manchester United, og vi skal stå sammen. Snart vil vi være sammen igen.

Den portugisiske verdensstjerne har blot scoret et mål i Premier League i denne sæson, hvor han blot har startet inde i tre kampe. Han har derimod været fast mand i Europa League-kampene, og her er det blevet til et mål. Det er dog næppe nok spilletid til, at ten Hag kan holde angriberen tilfreds.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top