CV freder Niels Frederiksen: Tilliden er der stadig

The perfect guide to the casino

CV freder Niels Frederiksen: Tilliden er der stadig

Brøndby tabte i går 4-0 til Aarhus Fremad i DBU Pokalen, men ifølge Carsten V. Jensen er en fyring af cheftræner, Niels Frederiksen, ikke på tale i Brøndby. 

Mange Brøndby-fans kaldte i går på Niels Frederiksens hoved, da klubben på pinlig vis blev sendt ud af DBU Pokalen på røv og albuer af 2. divisions-holdet, Aarhus Fremad. En fyring kan dog ikke komme på tale lige nu. Det fortæller sportsdirektør Carsten V. Jensen til Ekstrabladet.

Carsten V. Jensen kan godt forstå, at fansene er utilfredse og ønsker forandring på trænersædet efter de seneste resultater.

– De ting, bliver jo altid vendt, når det går mindre godt. Så det, synes jeg, er helt naturligt, at det bliver diskuteret.

Alligevel har han dog stadig tillid til sin cheftræner.

– Vi har haft fremgang, siden vinduet lukkede og frem til nu. Men det er klart, at sådan et slag, som vi fik i går, trækker negativt. Men i går var det ikke Niels og trænerteamet, der havde den store impact på præstationen. Det var spillerne på banen.

– Vi havde spillere på alle positioner på banen med Superliga-erfaring. Og så ved jeg, at det kan ske, at man spiller en lige kamp under svære betingelser, hvor man er uheldig. Men det var ikke tilfældet her. Aarhus Fremad var tættere på at vinde med fem.

Niels Frederiksen har kontraktudløb til sommer, og han har endnu ikke fået forlænget sin kontrakt. Ifølge sportsdirektøren er der dog endnu ikke truffet en beslutning om den tidligere mestertræners fremtid.

– Vi monitorerer løbende, og vi har også diskuteret, at der er udløb til næste sommer. Vi er i dialog om, hvad der så skal ske. Alting tæller i det regnskab. Men der er en dialog, og så må vi se, hvordan den forløber.

Brøndby møder i weekenden AGF på udebane.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top