The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-stjerne slog døren ind til narkorede

Mikkel Thygesen, tidligere Brøndby-stjerne og landsholdsspiller, bankede døren ind til en narkorede i Københavns Nordvestkvarter. Det fortæller den tidligere narkobetjent, professionelle lejesoldat og undercover-agent for PET og FBI René Dahl Andersen i sin nye bog – ”Helhjertet – betjente, banditter, ludere og legender”, som du kan læse et kapitel af på B.T.s hjemmeside.

De to mødte hinanden under optagelserne til ”Stjernetræf” på Club La Santa på Lanzarote i 2009, hvor også Bajram Fetai fra FC Nordsjælland var med.

Hjemme igen tager René Dahl Andersen de to fodboldspillere med på en to timer lang køretur for at se skyggesiderne af miljøet omkring Istedgade. Især Mikkel Thygesen bliver så optaget af det rå miljø, at han insisterer på at komme med på en rigtig patrulje. Det får han lov til på betingelse af, at han skifter fra FC Midtjylland til Brøndby.

Dagen oprinder, og patruljen kører ud til en lejlighed i Nordvestkvarteret, hvor der efter politiets oplysninger skulle findes kokain til salg i Istedgade. Betjentene instruerer Thygesen i at så døren ind. Han rammer låsen lige på, så døren flyver op. Politiet finder 25 gram kokain i lejligheden.

– Er du gal, jeg var nervøs. Mere end da jeg fik debut for landsholdet. Eller da jeg blev skiftet ind mod Spanien i Parken, sagde Mikkel Thygesen efter aktionen.

Halvandet år senere får han debut for Brøndby i en hjemmekamp mod AaB. Der er to billetter til Dahl Andersen, som kan glæde sig over et debutantmål på hovedstød efter 16 minutters spil.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top