The perfect guide to the casino

Nu reagerer Brøndby: Det er rystende

Brøndby har nu reageret på søndagens hændelse, og direktøren kalder det for “rystende”.

Søndagens derby på Brøndby Stadion fik et meget kedelig udfald for en gruppe frivillige i Brøndbys fan-miljø. Her blev tre personer nemlig overfaldet i Hytten, som er et samlingssted for Brøndby-fans. Brøndby-support har efterfølgende beskrevet hvordan en person blev slået ned og herefter sparket i hovedet.

Nu har Brøndby så reageret via deres hjemmeside, hvor administrerende direktør, Ole Palmå, udtaler sig. Han kalder episoden for rystende, og at politiet har indledt en efterforskning, så voldsmændene kan få deres straf.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Det er rystende, og alle vores tanker og sympati går til Peter (Brøndby Supports administrator og næstformand i Fanafdelingen, Peter Nielsen, red.) og de to andre, som blev overfaldet. Et angreb på Brøndby Support og de frivillige i deres eget klubhus er et angreb på fællesskabet.

– En stor ros skal lyde til vores sikkerhedschef Mickel Lauritzen og hans folk for en hurtig indsats, da de sammen med politiet blev tilkaldt til episoden. Politiet har nu påbegyndt en større efterforskning af overfaldene, og her bistår vi naturligvis med alle vores ressourcer, for at voldsmændene findes og straffes, siger Ole Palmå ifølge Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Superliga-kamptidspunkter fastlagt: Næste derby spilles klokken 14.00

Derudover oplyser klubben, at der er blevet givet karantæne til tre personer efter, at de brugte pyro på stadion til søndagens opgør. Yderligere fire personer har også fået forlænget deres karantæne fra Brøndby Stadion, da de forsøgte at komme ind til kampen, og de brød dermed deres igangværende karantæne.

Søndagens derby endte 1-1, efter at FCK udlignede dybt inde i dommerens overtid.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midte

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top