Ståle driller Neestrup: Skylder en milliard til bødekassen for at misse Haaland

The perfect guide to the casino

Ståle driller Neestrup: Skylder en milliard til bødekassen for at misse Haaland

FCK-træner Jacob Neestrup var træner for det ungdomshold, der for år tilbage havde Erling Haaland til prøvetræning. Sidenhen har Ståle Solbakken flere gange drillet ham med, at han skylder til bødekassen for ikke at få lokket den norske angriber til København. 

For en lille uge siden scorede Erling Haaland to mål, da FC København tabte 5-0 til Manchester City i Champions League. Historien om, hvordan han kunne være endt i FCK er efterhånden velkendt, men nu fortæller FCK-træner Jakob Neestrup lidt ekstra om alt den røg, han har fået sidenhen.

Haaland var som bekendt på prøvetræning i FC København, men efterfølgende valgte klubben ikke at satse på ham.

– Skulle vi have gjort alt for at have taget Haaland dengang? Ja, det skulle vi nok. Vores tidligere manager Ståle har da også nogle gange drillet os og blandt andet mig med, at vi skylder en milliard og en 50’er i bødekassen. Nu blev situationen, som den blev. Det er ikke nemt, og det var på et rigtigt godt U17- og U19-hold. Jeg kan ikke huske, hvorfor det ikke blev til mere, siger Neestrup om Haaland.

– Jeg var U17-træner på daværende tidspunkt. Jeg kan huske, at Erling var hos os i fem-syv dage, hvor han trænede med U17- og U19-holdet. Han spillede en intern træningskamp, og der kunne man godt se, at han var en rigtig, rigtig dygtig spiller. Hvorfor vi ikke fik rekrutteret ham, kan jeg ikke huske. Det siger noget om, hvor komplekst talentudvikling og talentidentifikation er, siger Neestrup.

FC København og Jakob Neestrup møder igen Haaland i morgen klokken 18.45, når Manchester City gæster Parken.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top