Brøndby-angriber tilbage i startopstillingen: Hans eget valg

The perfect guide to the casino

Brøndby-angriber tilbage i startopstillingen: Hans eget valg

Brøndby-angriberen Ohi Omoijuanfo var søndag tilbage i startopstillingen efter, at han missede sidste uges kamp på grund af sin nevøs død. Og det var hans eget valg at vende tilbage og spille for klubben fortæller Niels Frederiksen. 

 

Ohi Omoijuanfo sad ude af Brøndbys sidste kamp, da han måtte rejse til Norge med sin familie som følge af sin nevøs død. Imod Randers i går var den norske angriber dog igen med fra start. Det var hans eget valg fortæller cheftræner Niels Frederiksen, der gerne havde givet nordmanden mere tid med familien, hvis han havde haft brug for det.

– Ja, det har det været. Han har som udgangspunkt fået de dage, som han havde behov for efter den her tragedie. Han kom jo tilbage onsdag morgen og trænede fuldt med. Så han har været på lige vilkår med de andre. Han har set god ud, fortæller Niels Frederiksen.

– Han er selvfølgelig stadig påvirket, som vi alle ville være i den situation, men han træner godt og gør alt, hvad han kan, så han er kommet godt tilbage, lyder det fra Niels Frederiksen.

Omoijuanfo har spillet fire kampe for Brøndby, hvor det er blevet til to mål og en enkelt assist.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top