Fyret FCK chef: Klubben gik fra rodebutik til fremragende leder

The perfect guide to the casino

Fyret FCK chef: Klubben gik fra rodebutik til fremragende leder

Mentaltræner Christian Engell er fortid i FC København, og i et opslag på sin private Facebook-profil fortæller han nu om sin tid i hovedstadsklubben. 

Der er sket lidt af hvert i FC København siden Christian Engell blev ansat i december 2020. Han var med på det meste af rejsen under Jess Thorup, og nåede også en kort periode med Jacob Neestrup inden, at han blev fyret tidligere i dag.

På sin Facebook-profil åbner Engell nu op for, hvilken rejse han var igennem i løbet af sin tid i FC København. En rejse der startede i en regulær rodebutik kort efter fyringen af Ståle Solbakken.
– Da jeg tiltrådte i FCK for små to år siden, mødte jeg ind til en kæmpe rodebutik. Faciliteterne var elendige. Store dele af trup­­­pen udhungret. Relationerne mellem A-holdet og talentafdelingen stort set ikke eksisterende. Selv­for­stå­el­­sen enorm. Men fundamentet revnet, hullet og itu.

– Alligevel har jeg nydt hver dag, jeg har sat mine ben på 10’eren. Det har været en fornøjelse at være med til at genrejse nordens Bayern München med en moderne fodboldleder som Jess Thorup. Menneskeklog. Inddragende. Resultatskaber. En stor kapacitet, som jeg har haft mange gode stunder med de seneste to år. Ikke mindst fejringerne af mesterskabet og CL kvalifikationen.

– Alle, der har med klubben at gøre i hver­da­gen kan se, at FCK går mod bedre tider. Det hele er ikke gået op i en højere enhed endnu.

Engell sender også en stor ros afsted til den nyansatte cheftræner, Jacob Neestrup.

– Han bliver en fremragende leder for fremtidens FCK. Jeg ser noget i ham, som jeg indtil nu kun har set i udenlandske trænere i Danmark: En afklarethed. En tydelighed. Og forventninger til klubben – som er større end dem klubben har til sig selv. Trods sin unge alder formår Jacob at være varm og vis på en kontant måde – uden at blive kold og kynisk. Det er imponerende. Og jeg ønsker Jacob og staben alt godt.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top