The perfect guide to the casino

FCM-profil og belgisk komet siet fra til Danmark – Frankrig

Anders Dreyer og Casper Nielsen er blevet siet fra til Danmarks landskamp imod Frankrig i aften og er dermed ikke med i truppen. Jesper Lindstrøm er klar igen.

Ved Nations League-kampene har Danmark kun lov til at tage 23 spillere med i kamptruppen. Kasper Hjulmand har dog udtaget 25 spillere til landsholdet, da det er størrelsen på truppen til VM i november. Dermed skal to spillere sidde over.

Imod Kroatien meldte Jesper Lindstrøm afbud med sygdom imens, at Anders Dreyer fra FC Midtjylland blev henvist til tribunen. I dagens kamp imod Frankrig må Dreyer igen nøjes med at se kampen fra tilskuerpladserne. Derudover er Club Brügges Casper Nielsen også blevet vejet og fundet for let.

De to dygtige midtbanespillere kommer derfor ikke i kamp i dag.

Danmark spiller imod Frankrig klokken 20.45 i aften. Danmark skal vinde, imens Kroatien smider point imod Østrig for at vinde gruppen. Hvis ikke dette sker, vil Danmark slutte som nummer to i gruppen uanset hvad.

Frankrig kæmper ydermere for at undgå nedrykning. Franskmændene ligger et point foran Østrig, og de rykker altså ned, hvis Østrig vinder, og de selv taber eller spiller uafgjort.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top