The perfect guide to the casino

Danmark – Frankrig forventede startopstillinger: Sådan stiller de op

Se de forventede startopstillinger til aftenens brag i Parken mellem Danmark og Frankrig fra Nations League. 

Det kan næsten kun blive spændende i aften, når Danmark tager imod Frankrig i Parken. Det er to gode fodboldhold, der begge har en masse på spil. Danmark kæmper for at snuppe gruppesejren, imens Frankrig kæmper for at undgå nedrykning.

Derudover er det den sidste landskamp for begge nationer inden VM-slutrunden i november. Og ved den slutrunde møder vi ligeledes Frankrig, hvorfor dette er en afgørende test for Kasper Hjulmand og landsholdet.

Men hvordan kan man forvente, at de to hold stiller op? Vi ser nærmere på de forventede startopstillinger til Danmark – Frankrig.

Danmark forventet startopstilling (3-4-3):
Schmeichel – J. Andersen, Kjær, A. Christensen –  D. Wass, Højbjerg, Delaney, Mæhle – Skov Olsen, Højlund, Eriksen

Martin Braithwaite gjorde ikke meget af sig i torsdagens kamp imod Kroatien, og han glider derfor ud af startopstillingen. Unge Rasmus Højland var et frisk pust i torsdags, og det er meget sandsynligt, at Hjulmand giver ham chancen fra start. Ellers forventes en startopstilling, der minder meget om den, der spillede imod Kroatien.

Bud på Frankrigs startopstilling (3-4-1-2):
Areola – Saliba, Varane, Badiashile – Clauss, Fofana, Tchouameni, Mendy – Griezmann – Mbappé, Giroud

Frankrig må undvære målmændene Hugo Lloris og Mike Maignan, og de er nødsagede til at bruge tredjemålmand Areola. Han er til daglig reservekeeper i West Ham United. Derudover er Barcelonas Jules Koundé og Karim Benzema ligeledes skadede og ukampdygtige.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top