Sport betting i Danmark - Hvilke odds kan du spille på?

The perfect guide to the casino

Sport betting i Danmark – Hvilke odds kan du spille på?

Hvilken sport kan jeg vædde på i Danmark?

Du kan vædde på stort set al sport i Danmark. Det skyldes at du har direkte adgang til online betting på tværs af hele verden. Derfor kan du ikke kun spille på danske sportsbegivenheder i København, Aalborg og andre byer. Du kan også placere væddemål på sport i USA, Frankrig, Spanien, Tyskland og mange andre lande.

Spil på fodbold
Det siges at der er over 3,5 milliarder fodboldfans i verden. Dog kan vi antage at antallet af fodboldinteresserede er endnu højere end det. Derfor kan du især spille på masser af fodbold i Danmark. Det kan være Europa League, Champions League, Superligaen, VM, EM og mange andre fodboldturneringer.

Øget fokus på eSport
Flere Danske betting sider er allerede begyndt at tilbyde odds på eSport. Det er et koncept, som har tiltrukket masser af opmærksomhed nærmest siden dag et. Når du spiller på eSport kan det være alt fra Counterstrike til FIFA og mange andre spil.

Her er det ikke alene populært at spille på sporten, men at streame det hele live. Der er endda bookmakere, som giver dig mulighed for både at placere væddemål samt at streame eSport events i realtid.

Er du vild med cricket?
Cricket er måske ikke den største sport i Danmark. Dog er det den næststørste sport i verden. Der er over 2,5 milliarder cricketfans i verden. Sporten er især populær i Indien, Pakistan, Sri Lanka og Bangladesh. Siden 1975 har der været VM i cricket hvert fjerde år. Her har især Australien, New Zealand, Indien og England vundet mange medaljer.

Danskerne elsker golf
Kigger vi på de største sportsgrene i Danmark, finder vi fodbold, gymnastik og svømning. Fodbold har vi allerede været inde på. Der er bestemt mange muligheder for at spille på svømning og gymnastik. Hovedfokus er især på de Olympiske Lege, som afholdes hvert fjerde år.

Den fjerdestørste sport i Danmark er golf. Omkring 150.000 danskere er vilde med golf. Det skyldes nok især Thomas Bjørn, som har spillet golf siden 1993. I dag er det dog navne som Nicolai Højgaard og Marcus Helligkilde, der er blandt de bedste danske golfspillere.

Du kan naturligvis spille på både Højgaard og Helligkilde, men hvis du ønsker at vinde på din golf betting, skal du nok kigge mod udlandet. Nu til at dags er det spillere som spanske Jon Rahm og amerikanske Collin Morikawa, der er blandt verdens bedste golfspillere.

Håndbold har været i fokus
Den femtestørste sport i Danmark er håndbold. Det har især været i fokus med det danske herrehåndboldlandshold, som vandt VM i 2019 og 2021. Desuden vandt Danmarks håndboldherrer OL-guld i 2016 og sølv ved de Olympiske Lege i Tokyo i 2021.

Det danske damehåndboldlandshold har haft en lang periode, hvor de ikke vandt nogen medaljer. Dog har de også trukket overskrifter på det seneste. Ved VM i 2021 blev det til flotte bronzemedaljer til det danske damehåndboldlandshold. I 2028 skal Danmark være værter for EM sammen med Sverige og Norge. Hvem ved om det bliver til guld, når det kommer til stykket?

Ikke alene er der mange muligheder for at spille på landsholdshåndbold. Du kan også spille på håndboldligaer i Spanien, Danmark, Tyskland, Frankrig og mange andre lande. Her er det især anbefalet at tjekke de nordiske eller danske bookmakere, da de typisk har flere håndboldodds.

Tennis er den mest populære individuelle sport
Vi har allerede været inde på at danskerne elsker golf. Dog er det tennis, som er den mest populære individuelle sport. I hvert fald når det kommer til odds. Her er hovedfokus på Grand Slam-turneringer som Wimbledon, US Open, French Open og Australian Open.

Du kan spille både på dametennis og herretennis. Typisk er der størst fokus på herrernes tennis med stornavne som Rafael Nadal, Novak Djokovic og Roger Federer, som trækker mange overskrifter. Du kan naturligvis også spille på en masse WTA-turneringer med dametennis selvom at Caroline Wozniacki ikke længere er aktiv.

Du kan spille på al sport
Vi kunne blive ved med at nævne den sport, som du kan spille på hos nettet. Der er uendelige valgmuligheder. Typisk kan du finde mindst 30 kategorier hos en bookmaker på nettet. Det kan være golf, fodbold, håndbold, eSport eller andre sportsgrene. Her er det vigtigst at du fokuserer på den sport, som du synes er underholdende. Husk naturligvis også at spille ansvarligt.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top