Et kig på den sidste danske kamp

Christian Eriksens rørende tilbagevenden til Parken Stadion i København

Fodbold, som er en af Danmarks mest populære online sportsgrene at spille på, er virkelig et fantastisk spil at se på. Det er så spændende at se to jævnbyrdige hold kæmpe om sejren, og med den dygtighed og atletik der vises, er det ikke overraskende, at denne sport har millioner af tilhængere rundt om i verden.

Senest scorede Christian Eriksen ved en følelsesladet tilbagevenden til Parken Stadion i København tirsdag aften i en 3-0 venskabssejr over Serbien. I juni sidste år faldt den 30-årige spiller på banen under Danmarks første EM 2020-gruppespil mod Finland, hvilket krævede livreddende behandling.

Serbien blev til sidst besejret 3-0 af værterne. Efter at have bragt sig foran 2-0 mod Serbien blev Danmark ved med at presse på for at få et tredje mål, som Eriksen igen fik de danske tilhængere til at rejse sig i det 57. minut, da han strøg bolden i det nederste hjørne efter at være blevet plukket ud på kanten af det serbiske straffesparksfelt. Med 10 minutter tilbage på uret blev Eriksen erstattet af Philip Billing fra Bournemouth.