The perfect guide to the casino

Sportsvæddemål Strategier: tips til at vinde

Mange mennesker tror, ​​at en uforholdsmæssig dosis af C-faktoren er nok til at vinde ved sportsvæddemål. Selvom held naturligvis spiller en rolle, er de bedste spillere i virkeligheden ikke de heldig este mennesker i verden, men de mennesker, der studerer og implementerer de mest effektive metoder, før de placeres indsat served 22Bet login.

Strategic nr. 1: Bank Ledelse
Korrekt bankroll styring er hjørnestenen i enhver sportsvæddemål strategi, et koncept, der er fælles for mange andre højt betalte spil, såsom poker. Men hvad betyder fondsforvaltning egentlig?

Vi kan opsummere det i en simpel sætning: Spil aldrig med penge, du ikke har råd til at tabe. Der er inter godt eller dårligt, for alle skal være opmærksomme på deres egne økonomiske forhold: Der er dem, der mener, at et væddemål på €10 er en dyr investering, og der er dem, der mener, at det er normalt.

Det vigtige er, at når budgettet er etableret (bordet er mindst 50 gange enheds indsat en, bedre 100), bliver de individuelle indsat ser fordelt. For eksempel kan du beslutte, at hver indsats er lig med 2 % af din bankbog: dette giver dig mulighed for at øge eller mindske indsats beløbet, efterhånden som din bankbog stiger eller falder.

Strategi №2: Hold dig updateret
Hvis du virkelig vil vinde ved sportsvæddemål, bør du højst specialisere dig i en eller to. Dette vil give dig mulighed for nemt at holde dig opdateret med alle nyheder, resultater, fysiske tilstand, mulige skader fra spillere af den sports green, du har valgt.

Dette er vigtig information at vide, før du placerer et sportsvæddemål, da et favorithold nogle gange kan have svært ved at møde et dårligt stillet hold, hvis de ikke kan sætte deres bedste spillere på banen, eller hvis de kommer ud af en kriseperiode (fra og kamp) .

Hvis du ikke holder dig opdateret og ikke studerer statistik carne for de sportscene, du satser på, vil din ford del (dvs. husets fordel) skrumpe endnu mere. For selvfølgelig gør bookmaker sit og er altid klar over, hvad der sker før, under og efter de spil, du satser på!

Strategy #3: Gå ikke overboard med multiplayer
Flere væddemål er en speciel form for væddemål, der giver dig mulighed for at placere flare resultater på en enkelt konto. I multipler ganges alle odds, hvilket resulterer i en slutpris, der er højere, jo flere begivenheder der kommer ind, og jo højere de relative odds.

I multipler ganges sandsynligheden sammen, hvilket giver et endeligt estimat i dette tilfælde på 24,587712. Det betyder, at hvis du satser €10, kan du vinde €245,88 (rundet op), hvilket will give dig en for tjeneste på €235,88. Det lyder godt, ikke?

Faktum er, at flere væddemål er meget svære at gætte, fordi det er som at gå all-in i poker: alt eller inter. Der skal kun én begivenhed til for ikke at gå i den forventede retning for at frustre enhver indsats. Det er lige meget, om de fire andre, i vores eksempel, er korrekt: Hvis en tager fejl, vindes der intet.

Strategic №4: Spil i realtid
Live betting giver dig muligheder for at implementar e brad vifte af strategier, som du måske ikke ville være i stand til at bruge, hvis du var begrænset til sportsvæddemål før begivenheden. Alle boghandlere tilbyder i øjeblikket live-spil og opdaterer oddsene, efterhånden som spillet skrider frem.

At spille live er meget nyttigt og bekvemt, fordi det først og fremmest giver dig mulighed for at beskytte dig mod begivenheder, som du allerede har spillet på. Antag for eksempel, at du satser på, at et underdog-fodboldhold vinder til odds 4,50. Der er 15 minutter tilbage, og dette hold vender med odds 4,50. Der er 15 minutter tilbage, og dette holder foram, på trods af at deres rivaler febrilsk angriber på jagt efter en udligning.

Når vi nærmer os slutningen af ​​kampen, vil concerne for, at det tabende hold scorer et mål, være væsentligt højere end i begyndelsen – væddemål på underdogs chance for at score et mål kan beskytte og i nogle tilfælde give overskud. Du vinder eller taber din oprindelige indsats.

Tips og strategier til sportsvæddemål: konklusioner
Dette er blot nogle af de mest almindelige og grundlæggende tips til at vinde på sportsvæddemål. Men der er mange strategier, både generelle og specifieke for individuelle sports greene. Jeg anbefaler, at du altid følger med her på siden, for der finder du alle vores strategi artikler, som hjælper dig med at mindske boghandlernes åbenlyse fordele.

Ja, fordi du måske ikke er klar over, at spiller news odds ikke ligarem er ‘fair’ i den forstand, at de skal opkræve en form for ‘kommission’ eller ‘vig’ for at tjene penge. Man kan selvfølgelig ikke lade være, for det er noget alle boghandlere gør.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top