Bag om Trøjen-konkurrence: Vind signeret Old-Boys landsholdstrøje

The perfect guide to the casino

Bag om Trøjen-konkurrence: Vind signeret Old-Boys landsholdstrøje

‘Bag om Trøjen’ har udloddet en fed konkurrence, hvor du kan vinde en signeret Old-Boys landsholdstrøje.

Den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen står bag podcasten ‘Bag om Trøjen’, hvor man kan høre tidligere- og nuværende fodboldprofiler fortælle anekdoter ud fra deres trøjesamling.

Nu kan du så vinde en unik Old-Boys landsholdstrøje, som er signeret af spillere som Henrik Larsen, Christian Poulsen, William Kvist, Thomas Kahlenberg, Martin Jørgensen, Søren Larsen m.fl. (Og i øvrigt matchworn af Jan Michaelsen selv).

Alt du skal gøre for at være med i konkurrence om trøjer, er at deltage i 3. Halvleg-quizzen og uploade et foto af dit resultat i kommentarfeltet på selve opslaget!

Du kan finde opslaget LIGE HER.

Selve quizzen finder du lige her, men husk at dele et foto af dit resultat i kommentarfeltet!

Bag om Trøjen er en podcast skabt af den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen, der med mere end 30 år i dansk og international fodbold, har mødt et hav af verdensstjerner og danske fodboldkoryfæer. Fælles for dem alle er, at de har spillet i og byttet sig til helt unikke trøjer, der hver især repræsenterer perioder i deres respektive karrierer – på både godt og ondt. Af samme årsag deler Jan og hans stjernespækkede række af gæster en enorm fascination for trøjerne, der foruden at være fantastiske at høre om, også leder tankerne mod et hav af ufortalte anekdoter og uforglemmelige øjeblikke.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top