Braithwaite om støtten: Det var fantastisk

The perfect guide to the casino

Braithwaite om støtten: Det var fantastisk

Martin Braithwaite hylder alle de fremmødte tilskuere til lørdagens opgør mod Finland.

De finske fans var i særklasse lørdag aften, hvor de udviste stor sympati og støtte. Det er noget som Martin Braithwaite stadig husker, og han takker derfor fansene for støtten i en svær tid.

– Det var fantastisk. Der var en sindssygt stor støtte, og det var fantastisk at se. Det er noget, vi er utroligt taknemmelig for og sætter pris på, siger Braithwaite og tilføjer:

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

– Det er vigtigt, og jeg tror også, det er vigtigt, at man respekterer, at Christian og hans familie har brug for ro. Hvis og når de en dag har behov for at snakke, så skal de nok snakke. Man skal ikke begynde at opsøge dem – bare giv dem tid til at komme på plads.

– Vi står sammen, og vi bruger hinanden til at snakke en masse. Jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal komme igennem det her – også fordi at Christian har det godt, som er det vigtigste af alt og det, der hjælper os med at komme videre, siger Braithwaite.

Læs også: Efter forfærdelig kollaps: To landsholdsstjerner har nu besøgt Eriksen på hospitalet

– Selvfølgelig var det rigtig vigtigt for mig at snakke med min familie og mine børn. Som man kunne se forleden dag, er der ting, der er større end fodbold. Livet er rigtig kort, og det kan forsvinde på et sekund.

– Det gør det ikke lettere, at man skal være her og ikke kan være sammen og se sin familie, for man ved ikke, om de er her i morgen, siger Braithwaite.

– I livet er ens helbred og ens kære det vigtigste. Fodbold er ikke så vigtigt. Selvfølgelig elsker vi fodbold, og vi vil gå ud og gøre alt, hvad vi kan, men hvis vi bruger ordet ‘vigtigt’, er der vigtigere ting i livet end en fodboldkamp, siger Braithwaite, som dog er overbevist om, at holdet bliver klar til kampen.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA EM LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Landsholdet genoptager træning under stor opmærksomhed

Læs også: Stjerner og storklubber sender varme tanker til Christian Eriksen

Læs også: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps

Læs også: Kasper Hjulmand afslører: Vi fik to muligheder

Læs også: Fra Brøndby til ‘fængselsbetjent’: Brøndby-darling i vildt karriereskifte

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top