Randers-stjerne klar til Brøndby-skifte: Ringer de, tager jeg den

The perfect guide to the casino

Randers-stjerne klar til Brøndby-skifte: Ringer de, tager jeg den

Randers-anfører Erik Marxen er åben for at skifte til en af Superligaens topklubber – især Brøndby-fansene gad han godt at opleve på egen krop.

Erik Marxen har en gloværdig dansk karriere, hvor han har spillet for Vejle B, AC Horsens og SønderjyskE, mens han i dag er anfører for Randers.

Den 30-årige stopper har været i Kronjylland i cirka seks år, men det behøver ikke at være her, han slutter sin flotte karriere.

I ‘Offside’-studiet blev han spurgt ind til, hvorvidt han kunne se sig selv i en anden dansk klub, og der var nogle stykker.

– Top tre klubberne (Brøndby, FC Midtjylland og FC København) ville jeg gerne skifte til. Hvis de ringer, vil jeg i hvert fald tage den, siger han sikkert.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

Derudover har han et ekstra godt øje til Brøndby, hvis fans har gjort et stort indtryk på ham.

– Nu var vi på Brøndby Stadion i weekenden. Bare se deres fans. Det gad man godt at opleve.

Brøndby IF ligner også det bedste bud på en mulig kommende arbejdsgiver for ham, da de til sommer kan miste både Andreas Maxsø, Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung i forsvaret.

Erik Marxen, der fylder 31 år i december, har kontrakt i Randers frem til 2024.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Marxen om kone-sagen i Randers: ’Det kastede alle boldene op i luften – det var virkelig en turbulent periode!’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top