FC Nordsjælland-stjerne: Jeg skifter nok til sommer

The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland-stjerne: Jeg skifter nok til sommer

Magnus Kofod åbner op for et sommerskifte.

Gennem de seneste år har Magnus Kofod været en central brik for FC Nordsjælland, mens han samtidig er en fast profil på Danmarks succesfulde U21-landshold.

Hans kontrakt med klubben løber indtil sommeren 2022, hvorfor han allerede nu erkender, at det nok bliver til et skifte her til sommer.

– Ja, det er der, men det skal selvfølgelig være noget spændende, før at det er aktuelt for mig. Jeg er glad, hvor jeg er, og jeg har et år tilbage af min kontrakt, så vi må se, hvordan tingene udvikler sig, siger Magnus Kofod ifølge Ritzau og tilføjer:

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

– Jeg har det godt i FC Nordsjælland og har en vigtig rolle på holdet, men selvfølgelig er min drøm og mit mål at komme ud og teste mig selv mod endnu bedre modstandere i endnu bedre ligaer. Den tid skal nok komme, og så må vi se, om det bliver til sommer eller lidt senere.

Cheftræner Flemming Pedersen er også overbevist om, at Magnus Kofod er klar til en ny udfordring.

– Det er han, og det har han været i et års tid. Selv om han stadigvæk sagtens kan udvikle sig i Superligaen, så er han klar, siger Flemming Pedersen ifølge Ritzau.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

– Det er vigtigt, at han skal til en klub, som spiller et spil tilnærmelsesvis som FC Nordsjælland, så han kan bruge sine kompetencer bedst muligt, siger Pedersen.

Også her er Magnus Kofod enig med sin træner.

– Jeg ved, hvor hårdt det kan være i udlandet, hvis man kommer til den forkerte klub. Selvfølgelig kan man aldrig vide, om det er det rigtige, men det skal føles rigtigt i maven, før jeg er klar til at tage af sted, siger Magnus Kofod, der er åben for det meste:

– Der er mange rigtig, rigtig spændende klubber og ligaer rundt om i verden. Jeg vil ikke sætte specifikke navne på, for der er rigtig mange steder, der kunne være spændende at spille.

– Men selvfølgelig er mine kvaliteter på bolden og dermed på et spillende hold, hvilket meget gerne skal være kendetegnende for min fremtidige klub, lyder det fra midtbanespilleren.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: FCN-profil: Meget taler for et klubskifte til sommer

Læs også: Maxsø flirter med exit: Afløseren er måske i Superligaens bund

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top