Frankrig delte med Ukraine: Sådan endte alle aftenens VM-kvalifikationskampe

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Gammel Chelsea-slider fylder 34 – se det måske bedste mål mod Barcelona ??

Frankrigs stjernespækkede mandskab leverede en skuffende præstation her til aften.

Didier Deschamps franske tropper tog her til aften imod Ukraine hjemme på Stade de France, og med store stjerner som Mbappé, Kanté og Griezmann med fra start, så var der mange der forventede en fransk sejr.

Det blev dog ikke tilfældet, selvom Antoine Griezmann gjorde det til 1-0 allerede efter 19 minutters spil, men i anden halvleg udlignede ukrainerne altså til 1-1 efter et selvmål af Kimpembe, og da der ikke blevet scoret yderligere i opgøret, så endte kampen altså 1-1.

Herunder kan du se de resterende resultater fra alle aftenens VM-kvalifikationskampe:

Tyrkiet/Holland: 4-2
Belgien/Wales: 3-1
Cypern/Slovakiet: 0-0
Estland/Tjekkiet: 2-6
Finland/Bosnien: 2-2
Gibraltar/Norge: 0-3
Letland/Montenegro: 1-2
Malta/Rusland: 1-3