OB bekræfter: Jakob Michelsen er fortid med øjeblikkelig virkning

The perfect guide to the casino

OB bekræfter: Jakob Michelsen er fortid med øjeblikkelig virkning

Jakob Michelsen er fortid i OB.

Jakob Michelsen havde oprindeligt kontrakt med OB frem til sommer, men søndag glippede målsætningen om at komme i top seks i 3F Superligaen, og derfor har klubben nu valgt at sige farvel før tid.

– Bestyrelsen og den sportslige ledelse har vurderet, at der med omgående virkning skal en ny mand i spidsen for trænerteamet i OB, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Det nuværende trænerteam bestående af Henrik Hansen, Janus Blond og Lars Bjerring bliver suppleret af teknisk chef Tonny Hermansen i resten af sæsonen. Michael Hemmingsen bliver manager for trænerteamet.

– Vi vil gerne takke Jakob Michelsen for tiden i klubben, hvor det blandt andet er lykkedes at kvalificere os til Mesterskabsspillet i 2018/19-sæsonen. Jakob har været med til at bygge et stort potentiale op, som vi ikke har fået forløst, og det har vi en stor tiltro til, at vi vil kunne gøre med nye øjne og friske idéer, siger Hemmingsen.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

– Et enigt sportsligt udvalg har vurderet, at der skal nye tanker til, for at potentialet i truppen kan forløses til flest mulige point i sæsonens sidste kampe, og vi har derfor opfordret Michael til at sætte sig i spidsen for trænerteamet.

– Derfor sætter vi pris på, at Michael og Tonny vil hjælpe klubben, når vi nu ændrer og øger bemandingen i trænerstaben for den resterende del af sæsonen, siger bestyrelsesformand i Odense Sport & Event, Niels Thorborg i en pressemeddelelse.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Jakob Michelsen færdig i OB

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top