Niels Frederiksen om Maxsø: Den bedste stopper i Superligaen

The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen om Maxsø: Den bedste stopper i Superligaen

Andreas Maxsø modtager stor ros fra Niels Frederiksen efter søndagens sejr.

I 2021 har 3F Superligaens førerhold fra Brøndby blot indkasseret fire mål i otte kampe, hvilket i stor stil skyldes anfører Andreas Maxsøs præstationer. Han modtager derfor også stor ros fra cheftræner Niels Frederiksen.

– Hvis vi ser på Maxsøs præstationer – ikke kun i dag, men over hele sæsonen – så synes jeg faktisk, at han er den bedste stopper i Superligaen, siger cheftræneren.

– Han er et fyrtårn i defensiven, så han er utrolig vigtig, men vi skal også fremhæve kollektivet, fordi jeg mener egentlig, det er forkert at udpege én spiller, men Maxsø gør det godt, siger Niels Frederiksen.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Senere i dag udtager Kasper Hjulmand sin trup forud de kommende VM-kvalifikationskampe, og ifølge Niels Frederiksen bør Maxsø helt klart være i spil til en plads i truppen.

– Vi skal også tænke på, der er mange om buddet, der eksempelvis løber rundt i udlandet på et højere niveau end Superligaen, så vi må se. Jeg synes dog bestemt, at han byder sig til, siger Niels Frederiksen.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

Brøndby-stjernen Jesper Lindstrøm er også ude med flotte ord til sin anfører.

– Der er mange gode forsvarsspillere i Superligaen, men han er da klart en af dem. Han giver noget unikt til holdet med sin ro og lederskab både på og uden for banen, så ja – man kan vel egentlig godt sige, at han er den bedste, siger Lindstrøm.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Perfekt hattrick af Uhre på en halvleg – med tre oplæg fra Lindstrøm: Se dynamit-duoen udradere OB her

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top