FC Barcelona havde ingen problemer hjemme mod Huesca

FC Barcelona sejrede her til aften med 4-1.

Her til aften tog FC Barcelona hjemme på Camp Nou imod bundholdet Huesca, og værterne havde ingen problemer med, at sikre sig de vigtige tre point.

Den spanske storklub kæmper således fortsat med om mesterskabet, og de måtte derfor ikke snuble hjemme mod La Ligas 20. plads.

Superstjernen Lionel Messi bragte også værterne foran efter 13 minutter, mens stillingen blev 2-0 i det 35. minut, da Antoine Griezmann fordoblede FC Barcelonas føring.

Få sekunder inden pausen fik Huesca reduceret, da R. Mir scorede på et straffespark begået af målmand Marc-André ter Stegen. Stillingen ved pausen var derfor 2-1 til FC Barcelona.

Kort efter pausen kom FC Barcelona foran med 3-1, da forsvarsspilleren Mingueza scorede på et oplæg af Lionel Messi.

I det 85. minut blev danske Martin Braithwaite indskiftet, og han kunne i det 90. minut se Lionel Messi score endnu et mål.

FC Barcelona vandt derfor med 4-1, hvilket sender dem foran Real Madrid i tabellen. FC Barcelona indtager nu 2. pladsen med 59 point, mens Real Madrid indtager 3. pladsen med 57 point. Atlético Madrid indtager fortsat førstepladsen med 63 point.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Lionel Messi kan tangere klublegende mod Huesca