Chokskifte: Jakob Poulsen bliver assistent hos FCM-rivaler

The perfect guide to the casino

Chokskifte: Jakob Poulsen bliver assistent hos FCM-rivaler

Viborg FF tilknytter Jakob Poulsen som assistent.

1. divisions tophold, Viborg FF, har netop meddelt, at de styrker trænerteamet omkring cheftræner Lars Friis, da de tilknytter den tidligere landsholdsspiller Jakob Poulsen.

Han skal således være assistenttræner med fokus på individuel udvikling i Viborg.

– Det har længe været et ønske for os at tilknytte en ekstra assistent, og vi er glade for at være blevet enige med Jakob, siger sportschef Jesper Fredberg.

– Han kommer med stor erfaring som spiller i både Superligaen, udlandet og på landsholdet, og med den vinkel som tidligere spiller på højeste niveau, så komplementerer han vores trænerteam rigtig godt.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

– Som spiller var han en leder og en specialist indenfor sit felt, og det tror vi også på, at han kan tage med videre hos os, hvor han får ansvaret for den individuelle træning.

Derudover fortæller Fredberg, at man har været i kontakt med Jakob Poulsen siden oktober.

– Det har været en lang proces med løbende samtaler siden oktober, og vi synes, at det er det rette tidspunkt nu. Jakob har virkelig ønsket at blive en del af VFF, og samtidig ser vi nogle rigtig spændende trænerkompetencer hos ham, så vi tror selvfølgelig meget på, at det bliver et godt match.

– Vi er ikke en klub, der er konkurrencedygtig på lønninger, men vil gerne konkurrere på træningsmiljø og udviklingsmuligheder. Det er vi glade for, at Jakob også kan se muligheder i, og samtidig ser vi at Jakobs kompetencer kan hjælpe os.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

37-årige Jakob Poulsen glæder sig også over ansættelsen i Viborg, hvor han især roser den spændende udvikling og lange historie i klubben.

– Jeg er først og fremmet rigtig glad og stolt over at få chancen her, siger Jakob Poulsen.

– Viborg er en stor klub med en lang historie i dansk fodbold, og jeg har især de seneste par år set en rigtig spændende og positiv udvikling i klubben, som jeg gerne vil være en del af, og som jeg tror på, at jeg kan bidrage yderligere til.

– Som spiller har jeg været i flere andre klubber, men nu skal jeg skrive et nyt kapitel som træner, og her ser jeg Viborg som en rigtig god mulighed.

– Jeg er topmotiveret for at bevise mig i en rigtig spændende klub, og jeg håber på, at jeg kan bidrage til, at vi sammen når næste niveau. Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang sammen med spillerne og resten af staben.

Jakob Poulsen stoppede karrieren i sommeren 2020. Han har spillet 286 kampe for Viborgs rival, FC Midtjylland, ligesom det blev til 35 A-landskampe.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Jakob Poulsens trænerdrøm realitet – bliver assistenttræner hos FCM-ærkerival

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top