20 dages betinget fængsel: Tidligere Superliga-spiller krænkede mindreårig på Snapchat

The perfect guide to the casino

20 dages betinget fængsel: Tidligere Superliga-spiller krænkede mindreårig på Snapchat

En tidligere professionel fodboldspiller i en Superliga-klub er blevet dømt 20 dages betinget fængsel for at have krænket en mindreårig på Snapchat.

En dansk fodboldspiller, der er beskyttet af navneforbud, er blevet dømt for at have krænket en mindre-årig pige.

Det har retten i Roskilde netop fastslået ifølge Ekstra Bladet.

Anklagen gik på, at han skulle have krænket to piger på henholdsvis 13 og 14 år, men retten frifandt ham i det ene forhold, så han kun er dømt for at have krænket den 14-årige pige.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Fodboldspilleren har sendt tre billeder af sit erigerede lem til den 14-årige pige, mens han også sendte en video, hvor han masturberede.

I andre beskeder skulle han også have opfordret den unge pige til at lege med, og han skrev blandt andet ‘ville du ikke gerne have min pik oppe i dig lige nu da’.

Som tidligere nævnt blev fodboldspilleren frifundet i det ene forhold, hvor han – ifølge anklageren – skulle have bedt en kun 13-årig pige om at sende letpåklædte billeder.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

Anklageren sagde også, at fodboldspilleren havde sendt billeder af sin egen letpåklædte krop og spurgt, hvorvidt den unge pige var moden af sin alder, og om hun havde haft sex med fyre før.

Ovenstående blev han dog frifundet for, da retten ikke mente, at der var tale om blufærdighedskrænkelse.

Se&Hør har også afdækket sagen, og de skriver, at fodboldspilleren var på kontrakt i en Superliga-klub, da episoderne fandt sted.

Forsvaren bad om, at navneforbuddet skulle forlænges, hvilket det blev, og derfor må offentligheden fortsat ikke kende identiteten på spilleren.

Fodboldspilleren var heller ikke selv til stede i retten og foruden de 20 dages betingede fængsel, skal han også betale 8000 kroner til ofret samt sagens omkostninger, skriver ugebladet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Vi skal have tilskuerne tilbage hurtigt’ – FCK-boss i opråb før forhandlinger om genåbning af Danmark!

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top