Scholes: Solskjær stoler ikke på Henderson

The perfect guide to the casino

Scholes: Solskjær stoler ikke på Henderson

På trods af flere drop virker David De Gea stadig til at sidde sikkert som førstemålmand i Manchester United, og det skyldes mistillid til alternativet, mener Paul Scholes.

David De Gea er ikke i gang med sin bedste sæson for Manchester United i år. Spanieren har lavet flere fejl, som har kostet point for klubben. Det har fået flere til at mene, at andenvalget, Dean Henderson, burde få chancen for at vise sit værd.

Men det har været småt med spilletid for englænderen, der er inde omkring landsholdet. Målmanden har vist, at han kan begå sig i Premier League, men årsagen til, at han ikke får chancen skyldes, at Ole Gunnar Solskjær ikke stoler på ham, mener Paul Scholes.

Læs også: Stensikker ekspert: Køb Brøndby-flop!

– Jeg er en stor fan af De Gea. Efter kampen mod Everton, hvor han lavede nogen fejl, troede jeg, at Ole havde mistet tålmodigheden med ham og give Henderson chancen. Men det gjorde han ikke. Han fik først chancen i FA Cuppen, hvor han ikke havde meget arbejde. Han har lavet redninger, og Ole må vide, at han er en god keeper, men stoler han på, at han bedre end De Gea lige nu? Det tror jeg ikke. For med de fejl fra De Gea, så havde han fået mere spilletid, siger Scholes.

Læs også: Fodboldekspert imponeret over CV-kup

Henderson stod på målet i kampen mod Real Sociedad i aftes i Europa League, men det var igen småt med arbejde fra englænderen i sejren på 4-0.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ’VBL’ om målmandsduellen i United: ’Han er bare faldet i niveau – han er en middelmådig Premier League-målmand’

Læs også: Tvang sig ud af FCK-kontrakt: Nu vil han også ud af Djurgården-aftale

Læs også: Fodboldekspert holder ved vild forudsigelse: DERFOR bliver FCK mestre

Læs også: TV-ekspert voldsomt bekymret over FC Nordsjælland

Læs også: Medie afslører: Her er Liverpools største transfermål til sommer

Se også: Superliga-stjerne i pinligt film – Se det her

Se også: Ekspert: 17-årig Vejle-komet nærmer sig landsholdet

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top