Discount-Brøndby: Så mange millioner har CV sparet på lønudgifterne siden 2019

The perfect guide to the casino

Discount-Brøndby: Så mange millioner har CV sparet på lønudgifterne siden 2019

Carsten V. Jensen har slagtet lønbudgettet i Brøndby – og samtidig har klubben skabt store resultater på den sportslige bane.

Brøndby IF har ændret sig meget siden ansættelsen af Carsten V. Jensen i sommeren 2019, hvor der især er blevet skåret voldsomt i lønbudgettet.

Ud er røget dyre stjerner som Kamil Wilczek, Hany Mukhtar, Dominik Kaiser mm. Det har givet transferkroner, men især gjort lønbudgettet godt.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Samtidig har Brøndby rykket sig markant sportsligt, hvor man deler førstepladsen med FC Midtjylland efter en flot efterårssæson med et pointsnit på over to.

– Vi er glade for, vi i dag får flere point for færre lønkroner. Vi har bevist det kan lade sig gøre at konkurrere med hjælp fra Masterclass og uden at efterligne vores konkurrenter (læs FCK og FCM, red.), pointerer Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

Ifølge den danske avis har Carsten V. Jensen reduceret lønbudgettet med mindst 25 procent – angiveligt fra 80 til ned under 60 millioner kroner per sæson.

På halvandet år betyder det, at fodbolddirektøren har sparet minimum 30 millioner kroner på lønnen i Brøndby.

Derudover er der kommet et væld af Masterclass-talenter til som blandt andet tæller Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup, Andreas Bruus og Peter Bjur.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: RETRO: ‘Er Brøndby de rigtige mestre?’ – Fischer var rap i replikken med kækt svar om rundkreds!

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top