Vild afsløring: Verbalt slagsmål i Champions League-brag - Nu skrider stjernen!

The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Verbalt slagsmål i Champions League-brag – Nu skrider stjernen!

Atalanta-stjernen Alejandro ‘Papu’ Gomez ligner en færdig mand i den italienske klub efter et verbalt slagsmål med træner Gian Piero Gasperini i pausen af kampen mod FC Midtjylland.

Da Atalanta og FC Midtjylland for knap et par uger siden spillede 1-1 i Champions League, var det ikke uden drama.

I FC Midtjyllands omklædningsrum var der formentlig ros og opmuntrende ord, idet ulvene gik til pausen foran med en pind på et suverænt mål af Alexander Scholz.

Se eller gense det i videoafspilleren øverst!

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Men det var langt fra idylisk i Atalantas omklædningsrum, hvor anfører Alejandro ‘Papu’ Gomez blev flået ud i pausen efter at have ignoreret cheftrænerens ordre.

Ifølge flere medier blev anføreren bedt om at lægge sig ud til højre i et 4-3-3-system, mens han skulle lade være trække ind i banen – han gjorde dog det komplet modsatte og konsekvent gik han ind i banen.

Det fik cheftræner Piero Gasperini til at flå sin stjernespiller ud, og så begyndte et verbalt slagsmål, hvor der angiveligt blev råbt højt.

Den anerkendte italienske journalist beskriver lidt af episoden i nedenstående tweet, hvor han også erfarer, at Alejandro Gomez søger væk i januars transfervindue.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top