Forlænge eller ej? Brøndby-spiller med kontraktudløb til sommer

The perfect guide to the casino

Forlænge eller ej? Brøndby-spiller med kontraktudløb til sommer

Lasse Vigen har kontraktudløb til sommer, og Niels Frederiksen vil ikke diskutere midtbanespillerens kontrakt på TV.

Lasse Vigen har været hårdt ramt af skader i sin Brøndby-tid, men søndag aften var han tilbage i startopstillingen i hjemmekampen mod SønderjyskE.

Den danske midtbanespiller var blandt banens bedste, og han høstede store roser af Niels Frederiksen, som blev interviewet af TV3+ efter kampen.

– Han bringer noget ro og coolness, og han har et godt blik for spillet. Han erobrede mange bolde, og leverede en generelt stærk præstation.

Lasse Vigen har – ligesom Niels Frederiksen – kontraktudløb efter indeværende sæson, og der er ingen meldinger om en forhandling om en forlængelse.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Brøndby-cheftræneren kunne heller ikke gøre nogen klogere på det, da han blev forholdt, hvorvidt Lasse Vigen er en mand, man gerne vil forlænge med.

– Hvem der er der, og hvem der ikke er der, tager vi ikke på TV. Han er en fin spiller, som gør det godt for os, og han skal bare holde sig skadesfri, sluttede Niels Frederiksen.

SE HELE INTERVIEWET MED BRØNDBY-CHEFTRÆNEREN I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top