FCM-mand forveksles med fodboldkommentator: 'Dit store, fede Brøndby-svin'

The perfect guide to the casino

FCM-mand forveksles med fodboldkommentator: ‘Dit store, fede Brøndby-svin’

En mand fra Ikast med relation til FC Midtjylland bliver ofte forvekslet med fodboldkommentatoren Carsten Werge, og hans indbakke flyder ikke over med rosende ord.

Sociale medier fylder mere og mere hos de danske fodboldfans, som ofte sender grimme beskeder afsted mod de aktører, der ses på banen – både om det er reporteren, kommentatoren eller spilleren.

Det fik for nyligt TV3 Sport-værten Jon Pagh til at dele en besked fra sin søster, der havde læst adskillige svinere på internettet – og derfor ville hun sikre sig, at han var OK.

Nu fortæller en mand fra Ikast ved navn Karsten Werge, at han også får mange hadefulde beskeder, som er tiltænkt TV3 Sports ikoniske kommentator Carsten Werge.

– Jeg vil slet ikke gentage, hvad der stod, for det var så grimt. Der stod blandt andet “dit store fede Brøndby-svin” – og meget, der var endnu værre, fortæller Karsten Werge til Herning Folkeblad.

Ydermere fortæller Karsten Werge, der tidligere har haft en jobfunktion i FC Midtjylland, at han bliver forarget over de beskeder, som folk tillader sig at sende.

– Jeg bliver forarget over det på hans vegne. Jeg formoder, at Carsten Werge modtager mange flere grimme beskeder, end de, der havner forkert hos mig. Der bør være en grænse for, hvad man tillader sig at skrive til andre mennesker.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Slimane om afgørende kasse: ‘Det er ubeskriveligt efter en svær periode’ – Jobbe bakker op: ‘Kan godt forstå dig’!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top