Jonas Dal fik sparket over telefonen

The perfect guide to the casino

Jonas Dal fik sparket over telefonen

Den fyrede AC Horsens-træner Jonas Dal fortæller, at han fik sparket over telefonen.

Jonas Dal nåede blot 11 kampe i spidsen for AC Horsens, for han er allerede blevet fyret i klubben.

Det blev meldt ud tirsdag aften, og Jonas Dal fortæller, at han fik besked om fyringen over telefonen – kort før annonceringen på klubbens officiele kommunikationskanaler.

– Jeg blev ringet op af Kristian Nielsen (direktør i Horsens, red.) her til aften. Han fortalte, at jeg var fyret på vegne af bestyrelsen. Han spurgte derefter, om jeg ville holde et møde i løbet af onsdagen, og det vil jeg gerne. Men det er mest, fordi jeg gerne vil sige farvel til spillerne, siger han til B.T. og erklærer sig både skuffet og ærgerlig over udviklingen.

– Jeg er meget ærgerlig og overrasket. Jeg havde ikke lige set den komme. Men jeg ved også, det er risikoen, når vi ligger, som vi gør og er en del af nedrykningskampen. Jeg synes dog, det er tidligt at få sparket

Jonas Dal og AC Horsens er isoleret i bunden med Lyngby, og de to klubber ligner stensikre nedrykkere til den næstbedste danske række.

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top