Flemming Østergaard hylder 'det nye Brøndby': CV sælger kun ved kæmpe beløb

The perfect guide to the casino

Flemming Østergaard hylder ‘det nye Brøndby’: CV sælger kun ved kæmpe beløb

Den tidligere FCK-boss Flemming Østergaard er imponeret over ‘det nye Brøndby’, hvor unge spiller fylder godt på holdkortet.

Flemming Østergaard har i mange år stået i spidsen for ‘Parken Sport & Entertainment’, men i dag har han ingen tilknytning til FC København, hvorfor han kan rose rivalerne fra Brøndby.

Det gør han også i B.T.-pocasten ‘Fodbold FM’, hvor han udtrykker begejstring over Niels Frederiksens tropper.

– I det hele taget er Brøndby et spændende hold med mange gode unge spillere, siger han i podcasten, mens han også kommenterer på et muligt salg af Jesper Lindstrøm.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Ifølge FCK-bossen er det slet ikke Carsten V. Jensens prioritet, som det ser ud lige nu.

– Det tror, jeg ikke Carsten V. Jensen tænker på lige nu. Kun hvis der kommer en klub og smider et kæmpe beløb nu og her. Men der er ingen tvivl om, at han er et kæmpetalent.

Kasper Fisker deltog også i podcasten, og han var ikke i tvivl om, at Jesper Lindstrøm inden alt for længe er fortid på den københavnske Vestegn.

Læs bare her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Stort set hver gang kommer han i en dårlig situation, fordi han tror, han er lidt bedre på bolden, end han er’!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top