Exit lurer: Forhandler om aftale

The perfect guide to the casino

Exit lurer: Forhandler om aftale

AC Horsens håber snart at kunne præsentere Martin Retov som klubbens nye cheftræner.

AC Horsens fyrede tirsdag aften Jonas Dal, og Superligaens bundhold hviler ikke på laurbærrene oven på fyringen af cheftræneren.

Søren Sorgenfri berettede i formiddag, at Martin Retov var klubbens førsteprioritet, ligesom han også var det i sommer, da man skulle erstatte Bo Henriksen.

Læs mere om den historie her.

Nu følger Ekstra Bladet op på den historie, idet de skriver, at der allerede nu er dialog mellem Horsens, Martin Retov og Brøndby om en mulig aftale.

Brøndby IF ønskede ikke at slippe assistenttræneren i sommer, men Martin Retov har cheftrænerambitioner, hvorfor det kan ske i løbet af vinterpausen.

Martin Retov har selv kommenteret rygtet i en sms-besked til bold.dk.

– Jeg har store ambitioner, men er og vil altid være glad for at være i Brøndby, og der er jeg ansat.

40-årige Martin Retov har i mange år været tilknyttet Brøndby, og sidste år var han midlertidig cheftræner efter fyringen af Alexander Zorniger.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Jeg synes ikke, den kan takseres til et gult kort’ – studiet diskuterer Frendrups udvisning i Aarhus!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top