Tilbudt gennem spillerbureau: Brøndby IF har givet grønt lys til klubskifte

Brøndby IF har givet Hjörtur Hermannsson lov til at afsøge sine muligheder, selvom islændingen ifølge kontrakten først må forhandle med interesserede klubber om halvanden måned.

Hjörtur Hermannsson blev i sommer rygtet til Premier League-oprykkerne fra Leeds, som angiveligt stod klar med over 15 millioner kroner for den islandske landsholdsspiller.

Historien viste sig dog ikke at holde vand, og derfor har han været reserve til Brøndby-forsvaret i efterårssæsonen, hvor Brøndby IF endnu har det første clean-sheet til gode i Superligaen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Mandag eftermiddag gik der dog rygter om, at stopperen kunne være på vej til polske Legia Warszawa, og den historie ser ud til at være sand.

Det store medie sport.pl erfarer, at Legia Warszawa blev tilbudt Hjörtur Hermannsson gennem et spillerbureau. Dermed har Carsten V. Jensen givet grønt lys til et muligt skifte.

Polakkerne er ved at skille sig af med franske William Remy, og det er derfor klubben er på jagt efter en ny stopper.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Hjörtur Hermannsson kan om halvanden måned skrive kontrakt med interesserede klubber, men han kan først skifte på en fri transfer til sommer, når hans kontrakt udløber.

Det forlyde dog, at Carsten V. Jensen vil forsøge at få forhandlet hans afsked på plads til vinter, så man kan få lidt kroner i den trængte kasse på den københavnske Vestegn.

Hjörtur Hermannsson er 25 år.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Konge-kasse sikrer BIF-sejr over OB: Se ALLE 4 scoringer her!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top