SønderjyskE har forlænget med topscorer: Han kan blive endnu vildere

The perfect guide to the casino

SønderjyskE har forlænget med topscorer: Han kan blive endnu vildere

SønderjyskE har forlænget kontrakten med Haji Wright.

SønderjyskE har her til formiddag forlænget kontrakten med Superligaens topscorer Haji Wright, så de to parter nu har en aftale gældende frem til sommeren 2023.

Det er de selvfølgelig yderst tilfredse med i SønderjyskE, hvor især sportschef Hans Jørgen Haysen roser angriberen, som har scoret seks mål i otte kampe.

– Han har leveret flot, men han kan blive endnu vildere, når han kommer til at spille mere.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Der er stadig nogle relationer, der ikke sidder helt i skabet, og der er nogle andre ting, der skal skærpes endnu mere, så jeg forventer, at han kun bliver bedre på sigt, når han får spillet og trænet endnu mere sammen med sine holdkammerater og får lyttet endnu mere til trænernes visioner for ham og spillet, siger Haysen i en pressemeddelelse og tilføjer desuden:

– Haji Wright har taget Sønderjylland og hele 3F Superligaen med storm, siden han kom hertil i sommer. Han har fået vist, at han er en vanvittig afslutter med en notorisk målnæse, og derfor er vi også hurtigt blevet overbeviste om, at vi gerne ville forlænge med ham. Derfor er det meget glædeligt, at vi nu har ham helt frem til sommeren 2023.

– Vi var bevidste om hans store potentiale, men vi er alligevel overrasket over, at han så hurtigt har vist sin høje klasse.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Han kom jo med et fysisk efterslæb, da den hollandske liga lukkede tidligt ned på grund af corona, men det er også bare en cadeau til ham selv og trænerteamet, der har lavet et godt stykke arbejde med at gøre ham hurtigere klar, end vi havde håbet på.

Den 22-årige amerikanske angriber kom til SønderjyskE på en fri transfer fra hollandske VVV Venlo, men for tiden er han skadet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Officielt: 3F Superliga-topscorer forlænger kontrakten få måneder efter debuten.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top