Inden aftenens brag: Belgien-boss har stor respekt for Danmark

The perfect guide to the casino

Inden aftenens brag: Belgien-boss har stor respekt for Danmark

Roberto Martinez har stor respekt for det danske landshold.

I aften brager Belgien og Danmark sammen i en kamp, som afgører førstepladsen i Nations League-gruppen. Værterne fra Belgien skal blot undgå et nederlag, hvis de vil beholde førstepladsen og sikre sig avancement til slutspillet af turneringen.

Inden opgøret har Belgiens landstræner, Roberto Martinez, stor respekt for det danske landshold, og han forventer et svært opgør i aftenens kamp.

– Danmark har en virkelig god generation. Jeg synes, holdet viser en utrolig god balance. Vi så dem i den seneste kamp, hvor vi spillede mod dem, at det var en meget svær og udfordrende kamp.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– De har masser af talent oppe foran med angribere som Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite og selvfølgelig deres 10’er som playmaker i form af Eriksen. De har Højbjerg, de har Simon Kjær i forsvaret og Kasper Schmeichel på mål.

– De har en virkelig stærk gruppe af spillere, der har været i international fodbold i meget, meget lang tid, og det kan du ikke undervurdere. De kender hinanden godt, og de har fået en ny træner ind, der kommer med nye ideer, siger Roberto Martinez.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– De kommer fra en frisk sejr på Wembley, så de er klar til at præstere alle steder. Vi er meget klar over, hvem vi møder. Det bliver vores sidste kamp i år, og vores sidste kamp i Nations League, og vi vil gøre alt for at slutte på en positiv måde.

– Vi har set, at Danmark tog til Wembley og vandt. De har været meget konsistente, selv i kampe hvor det er blevet kompliceret for dem som mod Island, hvor de lykkedes med at vinde til allersidst. Deres hold er klar til at konkurrere mod os, så jeg tror ikke, vi bliver overrasket. Det bliver en svær kamp.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Hjulmand storroser Belgien: Det har et komplet hold – vi skal et eller to niveauer op efter Island.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top