Hjulmand vil vinde gruppen: Prestigefyldt at komme med til Final Four-stævnet

The perfect guide to the casino

Hjulmand vil vinde gruppen: Prestigefyldt at komme med til Final Four-stævnet

Kasper Hjulmand vil sikre sig en plads til Final Four-stævnet.

I første udgave af Nations League sikrede Danmark sig oprykning til øverste lag ved, at vinde gruppen foran Irland og Wales.

Her under anden udgave af Nations League kan Danmark i aften sikre sig en plads ved Final Four-stævnet, hvis de slår Belgien og dermed sikrer sig førstepladsen i gruppen.

Det er noget som landstræner Kasper Hjulmand går meget op i, og han blæser derfor til angreb i aftenens kamp.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Den rangerer højt. Det er en relativ ny turnering, men det er enormt prestigefyldt at komme med til Final Four-stævnet. At kunne være i stand til næste år at tage til det her Final Four-stævne, det vil være en stor ting for dansk fodbold i sin helhed. Det vil være endnu en milepæl for dansk landsholdsfodbold, hvis vi kan klemme os med blandt de fire bedste.

– Der er ingen tvivl om, at det er en kæmpe gevinst, og det føles som en finale. Jeg synes, det er rigtigt, hvad Christian Eriksen og Kasper Schmeichel siger; man kan godt mærke, det er en finale, siger Kasper Hjulmand på pressemødet forud for kampen.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Det er en enkeltstående kamp, og vi skal vinde den. Den bliver spillet som, at vi skal vinde den. Der er en masse på spil, og det glæder vi os helt vildt over. Det er derfor, vi er her. Vi glæder os til de her kampe, hvor der er noget på spil, og det er der onsdag aften.

– At spille om gruppesejren er en stor ting for os, og vi vil gøre alt for at vinde kampen og gruppen. Det er formentlig den største udfordring, vi kan få i Europa lige nu, men vi er klar til den, og det bliver en stor aften.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Hjulmand storroser Belgien: Det har et komplet hold – vi skal et eller to niveauer op efter Island.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top