De hotteste Brøndby-salgsemner: Dé kan skifte klub til vinter

The perfect guide to the casino

De hotteste Brøndby-salgsemner: Dé kan skifte klub til vinter

Brøndby IF har fået en attraktiv trup, hvor der er flere salgsobjekter. Simon Hedlund ligner det oplagte salg, mens Jesper Lindstrøm kan blive det næste store salg.

Vinterens transfervindue er kun halvanden måned væk, og Brøndby IF forventes ikke nogen travl tid, da man ikke har mange kroner at købe nye spillere for, men lidt kan der alligevel ske.

Carsten V. Jensen får nemlig formentlig nogle tilbud, han skal forholde sig til, idet truppen er ved at have nogle meget interessante spillere – blandt andet Jesper Lindstrøm, som i går blev rygtet til Sampdoria.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

De oplagte salg:

Simon Hedlund ligner det oplagte salg i vinterens transfervindue. Den svenske angriber er røget ned i angrebshierakiet grundet et dalende niveau og hans attitude tærer angiveligt på Brøndby-truppen.

Den svenske angriber har kontraktudløb i sommeren 2023, og det kan presse prisen op, men interesserede klubber er formentlig opmærksomme på de aktuelle problemer vedrørende angriberen.

Et andet oplagt salg af Hjörtur Hermansson, som tilmed har været rygtet til Legia Warzawa i disse dage. Han har kontraktudløb til sommer, og Brøndby vil derfor sælge til vinter for at score lidt mønt på ham.

Det store salg:

Jesper Lindstrøm ligner Carsten V. Jensens es på transfermarkedet. Den unge midtbanespiller har spillet med stor autoritet i sæsonens første syv kampe, hvor han har bidraget med både mål og assists.

En nyslået landsholdsspiller, der har været rygtet til Sampdoria, går for rigtig mange millioner. Spørgsmålet er, om det er for tidligt at ‘cash in’ på talentet, der fortsat kan udvikle sig meget.

Han har ligesom Simon Hedlund udløb i sommeren 2023.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Ham bør de sælge:

19-årige Anis Slimane kom til Brøndby fra AB for et års tid siden, og den tunesiske midtbanespiller har fået sit gennembrud på førsteholdet, men han lader alligevel til at være et niveau under de andre midtbanespillere.

Han er dog brandvarm på rygtebørsen, hvor flere klubber meldes interesserede – og tilmed har han fået landsholdsdebut og spillet en håndfuld kampe for Tunesien.

Idet han kun er i sine teenageår er det tidligt at sælge, men hvis det rette bud kommer, tøver Carsten V. Jensen næppe.

Salgsbomben:

Ryggraden på Brøndby-holdet hedder Andreas Maxsø. Han er lederen, og han har fået lovning på, at han kan skifte til sommer, hvis det rette tilbud kommer, men et stort bud kan måske få Brøndby på andre tanker allerede til vinter.

Et salg af styrmanden vil være en bombe under Brøndby-holdet, som kæmper med i den bedste halvdel af tabellen, og som virkelig har brug for en type som Andreas Maxsø.

Tidligere har Carsten V. Jensen indikeret, at han ikke sælger Andreas Maxsø for mindre end 30 millioner kroner. Den nylige landsholdsdebut får måske den pris nogle millioner op.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det er bekymrende’ – fremtiden for Niels Frederiksen i Brøndby er usikker!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top