'CV' er aktiv: Brøndby jagter transferguld

The perfect guide to the casino

‘CV’ er aktiv: Brøndby jagter transferguld

Brøndby IF jagter transferguld… i de lavere divisioner i Sverige.

Brøndby IF har ikke mange kroner at rutte med, hvorfor Carsten V. Jensen ikke kan splashe flere millioner på nye spillere.

Derfor skal han finde ukendte spillere med et stort talent til billige penge, og det er Brøndbys fodbolddirektør i gang med.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Helt præcist jagter han transferguld hos vor naboer fra Sverige, hvor der render nogle spændende spillere rundt for små klubber i de lavere rækker.

– Det er et særdeles interessant marked. Der er så store afstande i Sverige, så unge talentfulde spillere tager ikke nødvendivis hen til den nærmeste store klub i en stor by i den bedste eller næstbedste række. Der kan være flere hundrede, sågar tusinde kilometer dertil. Ofte sker det derfor i stedet, at unge talenter spiller divisionsfodbold i de lavere rækker. Så det holder vi øje med, siger Brøndby-chefen til B.T.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Brøndby IF har allerede budt på den unge angriber Oskar Fallenius, der spiller for Brommapojkarna i den tredjebedste svenske række – en spiller som man også tidligere har haft til prøvetræning i klubben.

Ydermere har man angiveligt inviteret 17-årige Ahmed Qasem til Brøndby for at kigge nærmere på forholdene og træne med. Han spiller ligeledes i den tredjebedste svenske række.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Når man siger ‘det er noget pis’ tre gange i et interview på 30 sekunder, så ER det noget pis!

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top