Taler ud om vild tyrkisk tid: Fik næsten aldrig løn til tiden

The perfect guide to the casino

Taler ud om vild tyrkisk tid: Fik næsten aldrig løn til tiden

Den danske landsholdsdebutant Jens Jønsson fortæller, at lønnen sjældent kom til tiden, da han var på kontrakt i Konyaspor. Det var der en del spillere, der ikke kunne være i.

Jens Jønsson havde pæn succes i tyrkiske Konyaspor, og han trodsede dermed de mange andre danskere, der forgæves har forsøgt at få succes i det fodboldgale land i de seneste år.

Èn af de store problemer i Tyrkiet er lønnen, for det er ofte blevet beskrevet, hvordan den kunne udeblive eller være meget forsinket. Sådan var det også for Jens Jønsson.

– Jeg vidste godt, at jeg ikke altid ville få løn til tiden, og det gjorde jeg bestemt heller ikke, men jeg kunne også se, at man fik først problemer, hvis man gjorde et problem ud af det, selvom man er i sin gode ret til at protestere, hvis man ikke får løn, siger han til bold.dk.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Manglende løn er utopi at forestille sig i Danmark, og han havde da også nogle holdkammerater, der havde det meget svært med den manglende udbetaling.

– Det er helt urealistisk for os herhjemme at tænke, men sådan er det bare dernede, og jeg oplevede også mange holdkammerater, der ikke kunne være i det, og så får man først problemer.

Jens Jønsson spiller i dag for spanske Cadiz. Han debuterede på det danske landshold onsdag aften mod Sverige.

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top