Selskabet bag FC København bløder: Forventer over 300.000.000 kroner minus

The perfect guide to the casino

Selskabet bag FC København bløder: Forventer over 300.000.000 kroner minus

Parken Sport & Entertainment forventer et kæmpemæssigt millionunderskud i 2020. En blanding af coronaviruspandemien og manglende europæisk deltagelse til FC København gør, at selskabet bløder.

Parken Sport & Entertainment har netop udsendt en selskabsmeddelelse, hvor det fremgår, at man nedjusterer forventningerne til årets resultat, så man nu forventer et minus på 300 millioner kroner.

Tidligere var meldingen ellers, at man forventede et minus på mellem 250- og 200 millioner kroner, men den forlængede coronakrise gør, at selskabet nedjusterer yderligere.

Det er især lukningen og senere begrænsningen hos Lalandia, der gør, at man ikke får de ønskede indtægter.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Fodboldklubben FC Københavns præstationer har dog også gjort sit indtog på økonomien, da man havde budgetteret med et europæisk gruppespil, hvilket klubben missede.

Derudover mangler man også stadig tilskuere indtægter fra FC København.

– Med den seneste udmelding fra regeringen kan vi ikke forvente, at vi kan byde vores fans indenfor i Parken foreløbig. Det er en trist og alvorlig udvikling for fodbolden i Danmark og vi mener heller ikke, at der er evidens for nødvendigheden af en så restriktiv tilgang. Vi har tværtimod bevist, at vi kan have op mod 8.000 tilskuere under sundhedsforsvarlige forhold. Jeg vil opfordre regeringen til at gentænke beslutningen og vise vilje til imødekommenhed, siger bestyrelsesformand Bo Rygaard i selskabsmeddelelsen.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top